Nieuwe afspraak

Anamnese en behandeling.
Bij uw eerste afspraak neem ik eerst wat gegevens met u door en deze sla ik op in de klantgegevens op mijn tablet.
Ik bekijk uw voeten en overleg met u wat eraan behandeld moet/kan worden.
Ook doe ik wat testjes en eventueel maak ik blauwdrukken van uw voeten.
Daarna behandel ik uw voeten en sluit af met een lichte voetmassage en geef eventuele tips mee.

Vervolgafspraak.

Afspraak na behandeling.
Om uw voeten up to date te houden, kunt u vervolgafspraken maken . Een vervolgafspraak wordt meestal om de 6 a 8 weken gedaan.
Is het zo dat er langer dan 12 weken tussen de behandelingen zit, dan is het tarief als bij de eerste keer behandelen.
Dat komt omdat er dan meer aan de voeten gedaan moet worden.

Deelbehandeling

Heeftu last van een vervelende likdoorn? Of een ingroeiende nagel? Een deelbehandeling is geen volledige pedicurebehandeling, maar een gedeelte. Alleen nagels knippen OF likdoorn OF ingroeiende nagel OF een kloof . De prijs is vanaf 19 euro. Is er veel eelt/kloven, diepe likdoorns enz. dan ben ik langer aan het werk en wordt het een gewone behandeling. Ik overleg eerst met u, zodat u kunt zeggen of u een gewone pedicure behandeling wenst of een deelbehandeling.

Schimmelnagelreparatie met gel of Acryl

Heeft u een teennagel met schimmelinfectie? Een traumanagel? Deze nagel kan 'gerepareerd'worden. Nadat de nagel gefreesd is of, in het geval van een schimmelnagel grotendeels weggefreesd, kan ik de nagel weer opbouwen met gel of acryl. Per nagel betaald u 15. Betreft het alle teennagels, maak dan een afspraak voor Wilde Pedique voor schimmelnagels. Laat de gelnagel binnen een week los, dan valt dat onder de 'garantie'.

Nagelreparatie met gel of acryl buiten een behandeling.

Heeft u een schimmelnagel of een traumanagel? Hiervoor kunt u ook een afspraak maken zonder een pedicurebehandeling. Tarief geldt voor 1 nagel! Zijn er meerdere schimmelnagels, overweeg dan een Wilde Pedique behandeling.

Gellak gezonde nagels

Een mooi kleurtje op uw teennagels? Gellak blijft langer mooi dan nagellak. Gellak groeit met de nagel mee, dus zal er sprake zijn van uitgroei na een week of 3/4. Dan kan het bijgewerkt worden of, alsu graag een ander kleurtje wil, haal ik de oude kleur eraf en breng een nieuwe kleur aan.

Gellak schimmelnagels (Wilde Pedique)

Gellak op schimmelnagels: verdikte nagels worden dunner gefreesd, behandeld met een schimmeldodende vloeistof(werkt ong 48 uur) daarna een laagje gel om de nagel glad te maken, dan een gekleurde gellak erop. De schimmelnagels kunnen gewoon behandeld worden met een LCN schimmeldodend middel .

Gel(lak) verwijderen buiten een behandeling.

Heeftu (LCN Wilde Pedique) gel voor uw schimmelnagels en moet dat eraf? Ik doe het graag voor u.

Nagelbeugel

Nagelbeugels zijn van kunststof of metaal. Deze worden gezet om een ingegroeide nagel te begeleiden.
Een andere methode is Gelacy.

Screening (risico)voet

Screening van de voet wil zeggen dat de voet getest wordt op : - oppervlakkig gevoel met een filoment - dieper gevoel met een stemvork - temperatuurverschil beide benen en voeten -doorbloeding - schoenen - nagels - voetafwijkingen - blauwdrukken maken.